Minust

Tantsushow ledlehviklooridega

Minust

Olen idamaise tantsu artist ja koreograaf, kellel on ka tantsu õpetamise kogemused.

Millest kõik algas? Juba lapsena võlusid mind tantsimine, muusika ning erinevate rahvaste muinasjutud, üheks lemmikuks 1001 öö muinasjutud. Tajusin  juba siis, et tantsus, muusikas ja muinaslugudes peitub miski salapärane maagia. Hiljem mõistsin, et see on jõud luua meie hinge rõõmu, ilu ja headust. Nüüd loon maagiat läbi oma tantsude ja jutustan omamoodi lugusid. Kasutan esinemistel kauneid disainerikostüüme ja põnevaid tantsuvahendeid (müstiline küünlakandik/shamadan, lehvikloorid, tiivad, lendlevad sallid, efektsed ledefektidega vahendid jne). Maagiline tantsushow on kindlasti hetk, mis jääb meelde!

Pikaajaline tantsu- ja esinemiskogemus. Tantsimisega olen tegelenud läbi elu – lasteaiaperioodil sporttantsuga, kooliajal 10 aastat võistlustantsuga, hiljem showtantsu ja flamencoga. Idamaise tantsuga alustasin 2006. a Amrita stuudios. Tundsin selles ära hingelähedase tantsustiili, mis ühendab pehmet naiselikkust ja särtsakat teravust. Kõhutantsutee jätkus pikalt Müstika Tantsustuudios, kus olin 7 aastat ka showgrupi tantsija. Showgrupiga esinesime rohketel erapidudel ja avalikel üritustel (nt Prantsusmaal Nizzas, Egiptuse pulmas, Kultuurikatlas, Lennusadamas, Kuressaare Lossipäevadel, Mustpeade Majas, Keskaja Päevadel, regulaarselt Olde Hansa restoranis soolotantsijana jne). Praegu olen vabakutseline tantsija ning esinen nii erapidudel kui ka avalikel üritustel. Mind saab esinema kutsuda erinevatele sündmustele (sünnipäevad, juubelid, firmapeod, pulmad, jõulupeod, uusaastapeod, stiilipeod, tüdrukute/poissmeeste õhtud, avalikud üritused jne).

Tantsu õpetamiskogemus. Mul on ka erinevate tantsustiilide õpetamiskogemus. Olen andnud kõhutantsutrenne naistele ning teinud kõhutantsuõpet ka erapidudel. Neli aastat olin tantsustuudio Impulse laste võistlustantsuõpetaja lasteaedades ja koolis. Olen juhendanud ka viie rütmi tantse.

Muust peale tantsu. Minu teiseks kireks on loodusfotograafia. Armastan looduses aega veeta ning selle võlu märgata ja jäädvustada. Minu looduspilte näeb tihti ilmaportaalis www.ilm.ee , jagan neid ka oma Fb kontol https://www.facebook.com/helen.joeorg/. Hindan pere või sõpradega koos veedetud aega ning naudin ka reisiseiklusi Eestis ja välismaal.

Let your dreams be your wings!
Scroll to Top